VYBAVENÍ > Vše pro spánek > Stany > Párty stany > Party stan Coleman Event Shelter PRO XL
 
Do konce akce BLACK FRIDAY zůstává:
27.11.2023
 
 
Reklamné okno
 
 

 
 

Party stan Coleman Event Shelter PRO XL

Popis produktu

Coleman Event Shelter Pro zvyšuje užitné možnosti přístřešku, díky podlepeným švům a vyššímu vodnímu sloupci, takže spolehlivě ochrání před sluncem, větrem i deštěm.

Materiál s úpravou UV Guard ® poskytuje ochranu proti UV záření a degradaci tkaniny. K přístřeškem je možné dokoupit podlážku zvyšující za špatného počasí či na prašném podkladě komfort kempování. Ideálním doplňkem ochraňujícím před větrem, deštěm, zda sluncem jsou zástěny buď klasické nebo se zipovým vchodem a dvěma zatemnitelnými okénky. Zástěny snadno nacvakají k tyčím pomocí klipsů. Novinkou je konektor, kterým můžete spojit dva přístřešky k sobě, čímž získáte velký krytý prostor.

 

 

· Materiál: 150D polyester, podlepené švy, PU zátěr, 1000 mm

· Konstrukce: ocelové tyčky

· Výška: 228 cm (měřeno uprostřed)

· Transportní obal: obdélníkový se zipem

· Rozměry: 450 x 450 x 228 cm

· Rozměry ve sbaleném stavu: 102 x 26 x 20 cm

· Hmotnost: 22 kg

Parametry

Materiál: 150D polyester, podlepené švy, PU zátěr, 1000 mm

· Konstrukce: ocelové tyčky

· Výška: 228 cm (měřeno uprostřed)

· Transportní obal: obdélníkový se zipem

· Rozměry: 450 x 450 x 228 cm

· Rozměry ve sbaleném stavu: 102 x 26 x 20 cm

· Hmotnost: 22 kg

Video


Dotaz na produkt


Výhodné balíčky


(0 hodnocení)
Výrobce:Coleman
Vaše cena: 5.999 Kč 5.999 Kč
Dostupnost
Dostupnost: Skladem
Doprava zdarma nad 3490 Kč Nakup v našem e-shopu za více než 1999 kč a poštovné za tebe zaplatíme my Ověřený obchod jsme tu pro tebe již 10 let Jsme držiteli certifikátů ověřeného obchodu a máme více než 10-ti leté zkušenosti s prodejem outdoorového zboží Garantujeme nejférovější ceny Ceny na našem e-shopu jsou nastaveny v co nejférovějším duchu pro každého zákazníka Výměna zdarma pro oblečení a boty se štítkem "výměna zdarma" Při označených produktech štítkem "výměna zdarma" ti poskytneme tuto službu velmi rychle 1 kamenný obchod jsme v Ružomberku Odbornost ochotně poradíme
Kup tento produkt a získej k němu:
Přidat označené nabídky, spolu s Párty stan Coleman Event Shelter PRO XL
Ohledně tohoto produktu ti poradí: Patrik +421 917 225 882

Poděl se o svůj názor s ostatními

...

Přidat reakci na komentář:

 
 
Navštívili jste
Party stan Coleman Event Shelter PRO XL Coleman Event Shelter Pro zvyšuje úžitkové možnosti prístrešku, vďaka podlepeným švom a vyššiemu vodnému stĺpcu, takže spoľahlivo ochráni pred slnkom, vetrom i dažďom. Party stan Coleman Event Shelter PRO XL 5.999 Kč 5.999 Kč
Novinka
 
 
Párty stany

Ponúkame TOP modely za najlepšie ceny. Párty stany SKLADOM ✓ Expedícia do 1-2 dní ✓ Využite akciový VÝPREDAJ. Plánuješ usporiadať narodeniny, piknik, svadbu, športové podujatie, alebo inú skvelú udalosť? Plánuješ ju vonku na záhrade, v prírode alebo na pláži? Vieme, ako ti pomôcť! Párty stany sú ideálne na usporiadanie rôznych akcií v prírode, alebo v záhrade. Sú vhodné na pikniky, grilovanie, hudobné festivaly, športové akcie na plážach a podobné aktivity v exteriéri.

Špecializujeme sa na párty stany Coleman, ktoré sú ľahko postaviteľné, mimoriadne praktické, a ktoré zabezpečia súkromie a ochranu pred slnkom, vetrom a dažďom. Konštrukcia je tvorená z ocele - odporúčame pri stavbe min. 3 osoby! Vrchý plášť je z veľmi silných materiálov a s ochrannou vrstvou UV Guard®, ktorá poskytuje ochranu proti ÚV žiareniu a degradácii tkaniny. Technológia WeatherTec™ zase dokonale zabezpečuje odolnosť tkaniny voči náhlym zmenám počasia a odolnosť konštrukcie voči vetru. Ďalšou výhodou je vrstva, ktorá potlačí horenie tkaniny po odstránení zdroja plameňa, čím dáva možnosť úniku v prípade ohrozenia života.

Ku párty stanom odporúčame zakúpiť i nepremokavé podlážky, ktoré sa dajú využiť i ako samostatné prístrešky alebo praktické zásteny - buď klasické plné, alebo so zipsovým vchodom a oknami, ktoré možno podľa potreby zatemniť a regulovať tak svetlo vo vnútri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze