Summit To Eat - dusené hovädzie vo vlastnej šťave so zemiakmi - Big Pack
Popis produktu
Brambory (39%) / dušené hovězí maso (10%) / mrkev (11%) / zelené fazolky (11%) / cibule (11%) / řepkový olej, rajčatový protlak, kukuřičná mouka, sůl, bílý pepř.
Příprava:
1. Odtrhněte okraj sáčku.
2. Vyberte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
3. Do sáčku nalijte horkou vodu (570 ml) a zamíchejte.
4. Uzavřete sáček a obsah ponechte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.
Pokrm je možné konzumovat přímo z kapsy nebo podle potřeby servírovat na talíř.
Bez použití umělých konzervantů:
Díky použití přírodních ingrediencí mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.
Jaké jsou výhody vymražováním potravin?
Vzhled - lyofilizované (vymražování) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.
Chuť - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymražování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.
Hmotnost - váží méně než čerstvé. Vymražováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymražením - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.
Dlouhá trvanlivost - vymrazené potraviny lze skladovat několik let při pokojové teplotě bez poškození nebo znehodnocení. Doba trvanlivosti je 7 let od data výroby.
Nízké náklady skladování - protože mohou být uloženy při pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější.
Hmotnost balení: 190g
Poděl se o svůj názor s ostatními
Přidat reakci na komentář: